Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt EDITUM 2 L-6789 - Projekt EDITUM 2 L-6789 - Zapytanie
W opisie jest, że budynek do wbudowania metodą tradycyjną bloczek komórkowy czyli murowaną. Czy można zastąpić tè metodė murowaną na szkieletową przyjmując to jako zmianę nieistotną, czy wymaga to zmiany juź całego projektu?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Tomek
1
2024-07-02 11:59:01
Projekt EDITUM 2 L-6789 - odbicie lustrzane
Witam. czy moge zaadoptowac ten projekt i zrobić odbicie lustrzane , czy wasze biuro musi to zrobić jako zmianę w projekcie.
projekt już kupiony.
pozdrawiam
Autor:
Odp.
Ostatnia:
piotr kozłowski
1
2024-05-06 13:40:40
Projekt EDITUM 2 L-6789 - kb
Witam a w tym projekcie jest kominek a pisze ogrzewanie maty elektryczne czy jest jedno i drugie .
Projekt EDITUM 2 L-6789 - Rysunek z wymiarami
Witam, jestem zainteresowany tym projektem. W bliźniaczym projekcie Budziszek jest możliwość obejrzenia projektu z wymiarami czy możecie takie rysunki opublikować lub podesłać na email: m.lindner@gmx.com . Według MPZP mogę budynek letniskowy, gospodarczy itp. wybudować do wysokości 5 metrów i kąt n ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Mariusz
1
2022-01-25 11:14:38
Projekt EDITUM 2 L-6789 - powierzchnia zabudowy
Projekt ma powierzchnię zabudowy 63 m2, czemu nie ma projektów na max 70m2 ?
drzwi od łazienki wychodzą wprost na jadalnię, nie jest to komfortowe, jakby to zmienić?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
TerQ
1
2021-12-09 15:13:08
Projekt EDITUM 2 L-6789 - Projekt domu L-6789 EDITUM 2
Dzień dobry. Czy ten projekt jest zgodny z WT2021 i podsiada EUROKODY? Ma pełną dokumdntację projektową czy coś jeszcze będę musiała uzupełnić przed wystąpieniem o pozwolenie budowłane?? Czy mogę zapoznać się w rysunkami technicznymi przed zakupem?
Projekt EDITUM 2 L-6789 - Zapytanie
Dzień dobry, jesteśmy zainteresowani tym projektem. Prosimy o informację i więcej szczegółów z czego dokładnie składa się strop w konstrukcji dachu (drewno czy coś innego? jaka izolacja i inne warstwy?)
Czy jest możliwość zwiększenia nieco wysokości ścian tak aby dało się wykonać antresolę w budyn ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Mirosław
1
2021-04-16 08:43:50
Projekt EDITUM 2 L-6789 - Projekt domu Editum-2
Szanowni Państwo,
jesteśmy zainteresowani kupnem tego projektu. Mamy jednak pytania:
1. Gdzie w tym projekcie przewidziano ustawienie pralki?
2. Przy rezygnacji z kominka jako źródła ciepła dla domu, czy konieczne jest wygospodarowanie miejsca na kotłownię (np. na prawo od wejścia głównego, zam ...